Advertisement

Βασίλης Σπανούλης : Βασίλης Σπανούλης: Έχασε την ευκαιρία να κάνει ιστορικό ... - Ο βασίλης σπανούλης δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι αυτό που φαίνεται, γιατί κάθε μεγάλος αθλητής έχει πίσω του μια πολύ μεγάλη ιστορία.

Βασίλης Σπανούλης : Βασίλης Σπανούλης: Έχασε την ευκαιρία να κάνει ιστορικό ... - Ο βασίλης σπανούλης δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι αυτό που φαίνεται, γιατί κάθε μεγάλος αθλητής έχει πίσω του μια πολύ μεγάλη ιστορία.. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη. Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου. «το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι». Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! «ο κόμπι μπράιαντ ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών» (video).

Νονά της μπέμπας του ζευγαριού ήταν. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του. Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας. Η ομάδα βγήκε για μπάνιο. Ο βασίλης σπανούλης πήρε μεταγραφή από τον παναθηναϊκό στον ολυμπιακό στις 11 ιουλίου του 2010.

Βασίλης Σπανούλης: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το μπάσκετ ...
Βασίλης Σπανούλης: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το μπάσκετ ... from cdn.cnngreece.gr
Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας. Ο βασίλης σπανούλης αποφάσισε να σταματήσει την μεγάλη του καριέρα στο μπάσκετ. See more of βασίλης σπανούλης on facebook. Ο βασίλης σπανούλης δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι αυτό που φαίνεται, γιατί κάθε μεγάλος αθλητής έχει πίσω του μια πολύ μεγάλη ιστορία. «το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι». Τίτλους στην τεράστια καριέρα του έριξε ο βασίλη. Το απόγευμα του σαββάτου ο βασίλης σπανούλης γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού. Η καε παναθηναϊκός έκανε ανάρτηση στα social media εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της για την τεράστια καριέρα του βασίλη σπανούλη, ο οποίος.

Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου !

Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου ! Ο βασίλης σπανούλης (λάρισα, γεννήθηκε 7 αυγούστου 1982) είναι έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2010, στη basket league σκρατσ και την ευρωλίγκα, για την ομάδα του ολυμπιακού πειραιώς. Η fiba με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του… Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Κατεβάστε το eortologio για android και iphone δωρεάν! Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της. Οι μεγάλοι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν ότι σε κάποιο σημείο της καριέρας τους δεν ήταν στο top επίπεδο. Την απόφαση να βάλει τέλος σε μια τρομερή καριέρα σε ηλικία 39 ετών, αν και έμοιαζαν όλα ανοιχτά για το μέλλον του στον ολυμπιακό. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του. Παναγοπούλου, βασίλης σπανούλης, βίκυ σταυροπούλου, βάσια τριφύλλη, βίκυ χατζηβασιλείου. Το απόγευμα του σαββάτου ο βασίλης σπανούλης γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού.

Μαζί και χαμογελαστοί πιτίνο και σπανούλης! Η ομάδα βγήκε για μπάνιο. Ο βασίλης σπανούλης αποφάσισε να σταματήσει την μεγάλη του καριέρα στο μπάσκετ. Παναγοπούλου, βασίλης σπανούλης, βίκυ σταυροπούλου, βάσια τριφύλλη, βίκυ χατζηβασιλείου. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης παίζουν "Μάντεψε ...
Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης παίζουν "Μάντεψε ... from www.patrasevents.gr
Δημοσιεύθηκε 20 λεπτά πριν, στις 2:09:0 6/26/2021 την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο βασίλης σπανούλης. Ο βασίλης σπανούλης (λάρισα, γεννήθηκε 7 αυγούστου 1982) είναι έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2010, στη basket league σκρατσ και την ευρωλίγκα, για την ομάδα του ολυμπιακού πειραιώς. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6) μέσω instagram ότι αποσύρεται από τη δράση σε ηλικία 39 ετών. Νονά της μπέμπας του ζευγαριού ήταν. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! See more of βασίλης σπανούλης on facebook. Ο βασίλης σπανούλης δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι αυτό που φαίνεται, γιατί κάθε μεγάλος αθλητής έχει πίσω του μια πολύ μεγάλη ιστορία. Ο βασίλης σπανούλης αποφάσισε να σταματήσει την μεγάλη του καριέρα στο μπάσκετ.

Βασίλης σπανούλης κριστιάνο ρονάλντο λιούς χάμιλτον ραφαέλ ναδάλ ρεκόρ γκίνες.

Κατεβάστε το eortologio για android και iphone δωρεάν! .του, που κοντεύει να σαρανταρίσει, ο βασίλης σπανούλης ξέρει όσο κανένας άλλος να κρίνει αυτό της ευρωλίγκας στοίχημα πως θα ανήκε χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία στο βασίλη σπανούλης. Ο βασίλης σπανούλης δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι αυτό που φαίνεται, γιατί κάθε μεγάλος αθλητής έχει πίσω του μια πολύ μεγάλη ιστορία. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του. Παναγοπούλου, βασίλης σπανούλης, βίκυ σταυροπούλου, βάσια τριφύλλη, βίκυ χατζηβασιλείου. Ο μπασκετμπολίστας, βασίλης σπανούλης και η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου, την τετάρτη, 22 αυγούστου, βάφτισαν το πέμπτο τους παιδί, το κοριτσάκι τους. Μαζί και χαμογελαστοί πιτίνο και σπανούλης! Enwsi.gr26 ιανουαρίου 2021 | 11:51. Τίτλους στην τεράστια καριέρα του έριξε ο βασίλη. Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6) μέσω instagram ότι αποσύρεται από τη δράση σε ηλικία 39 ετών. Ήταν μία κίνηση που τάραξε τα νερά του ελληνικού και. Το απόγευμα του σαββάτου ο βασίλης σπανούλης γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού.

Enwsi.gr26 ιανουαρίου 2021 | 11:51. Νονά της μπέμπας του ζευγαριού ήταν. Ο καλύτερος της ευρώπης ασταμάτητος και φέτος όπως έδειξε και με την ζενίτ. .του, που κοντεύει να σαρανταρίσει, ο βασίλης σπανούλης ξέρει όσο κανένας άλλος να κρίνει αυτό της ευρωλίγκας στοίχημα πως θα ανήκε χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία στο βασίλη σπανούλης. Μαζί και χαμογελαστοί πιτίνο και σπανούλης!

Βασίλης Σπανούλης: Ο πολιτικός κόσμος για την αποχώρησή ...
Βασίλης Σπανούλης: Ο πολιτικός κόσμος για την αποχώρησή ... from www.news247.gr
Ο μπασκετμπολίστας, βασίλης σπανούλης και η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου, την τετάρτη, 22 αυγούστου, βάφτισαν το πέμπτο τους παιδί, το κοριτσάκι τους. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του. Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου ! Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της. Ο βασίλης σπανούλης πήρε μεταγραφή από τον παναθηναϊκό στον ολυμπιακό στις 11 ιουλίου του 2010. Τίτλους στην τεράστια καριέρα του έριξε ο βασίλη. Την απόφαση να βάλει τέλος σε μια τρομερή καριέρα σε ηλικία 39 ετών, αν και έμοιαζαν όλα ανοιχτά για το μέλλον του στον ολυμπιακό. .του, που κοντεύει να σαρανταρίσει, ο βασίλης σπανούλης ξέρει όσο κανένας άλλος να κρίνει αυτό της ευρωλίγκας στοίχημα πως θα ανήκε χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία στο βασίλη σπανούλης.

Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Στα 38 του χρόνια ο βασίλης σπανούλης συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Βασίλης σπανούλης κριστιάνο ρονάλντο λιούς χάμιλτον ραφαέλ ναδάλ ρεκόρ γκίνες. Ο βασίλης σπανούλης πήρε μεταγραφή από τον παναθηναϊκό στον ολυμπιακό στις 11 ιουλίου του 2010. Η ομάδα βγήκε για μπάνιο. See more of βασίλης σπανούλης on facebook. Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου ! Παναγοπούλου, βασίλης σπανούλης, βίκυ σταυροπούλου, βάσια τριφύλλη, βίκυ χατζηβασιλείου. Ο βασίλης σπανούλης δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι αυτό που φαίνεται, γιατί κάθε μεγάλος αθλητής έχει πίσω του μια πολύ μεγάλη ιστορία. Enwsi.gr26 ιανουαρίου 2021 | 11:51. Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου. Ο βασίλης σπανούλης αποφάσισε να σταματήσει την μεγάλη του καριέρα στο μπάσκετ. Τίτλους στην τεράστια καριέρα του έριξε ο βασίλη. Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της.

Posting Komentar

0 Komentar